Skreddersyr matkonsept i Maridalsveien 323 – Selvaag Eiendom
Facility management-selskapet Evat får ansvaret for kantinedriften i Maridalsveien 323. Evat skal levere både personalrestaurant og kaffebar i det nyrestaurerte bygget, og skreddersyr et matkonsept som kan tilby leietakerne mat og drikke gjennom hele arbeidshverdagen.
– Nå som bygget er rehabilitert og i ferd med å fylles opp, var det viktig å få på plass en kantinedriver. Etter en grundig prosess med flere tilbydere, falt valget på Evat. Vi ønsker å tenke litt utenfor boksen for å møte forventningene til leietakerne i M323, og vi tror at Evats profil vil passe oss godt. De er en fremadstormende FM-leverandør, som evner å tenke nytt og annerledes. De er sultne på å vise seg frem, og ser behovet for å være noe mer enn en personalrestaurant, sier Mette Hammer Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.
Omtrent halve bygget er nå utleid, og i løpet av våren flytter flere nye leietakere inn i Maridalsveien 323. For å tilpasse seg et stadig økende antall gjester, er planen å oppskalere serveringstilbudet gradvis frem mot sommeren.
– Vi begynner med en digital løsning hvor leietakerne bestiller lunsj og får det levert, men allerede fra 1. mars er det såpass mange leietakere i bygget at en fast kokk vil være på plass. Fra mai vil vi tilby et fullverdig konsept fra et team på fem – én kjøkkensjef og fire kokker. I en tid hvor fleksibilitet og medvirkning spiller en viktig rolle for kundene våre, er det viktig å ha en samarbeidspartner som kan være med og forme denne reisen for oss, forteller Nordtvedt.
Salg- og markedsdirektør og partner Stian Løken Blom i Evat håper å kunne bidra til å gjøre Maridalsveien 323 til et enda mer attraktivt bygg for brukerne, og ser frem til å utvikle konseptet etter hvert som leietakerne flytter inn.
– Vi er veldig begeistret for at en attraktiv gårdeier som Selvaag Eiendom har sett oss i Evat og valgt å samarbeide med oss. Vi opplever at mange av de gårdeierne vi er i dialog med ønsker å tilby enda bedre og flere servicetjenester for kundene sine, og ser at mat og drikke er viktig del av dette i dagens marked, sier Blom.
– Vi er svært opptatte av at dette skal være leietakernes restaurant, og gleder oss til å utvikle konseptet etter hvert som flere flytter inn. Vår konseptsjef Gilles Carabin har erfaring fra alt fra Michelin-restauranter til bilverksted-kantine, og har skreddersydd et konsept som vi tror skal matche både leietakerne og gårdeiers ønsker godt, legger han til.
Evats matfilosofi baserer seg på kortreiste varer i sesong. Selskapet benytter seg av lokale leverandører og norske produsenter så langt det er mulig, og setter sammen smaksrike menyer ut ifra hvilke råvarer som til enhver tid er tilgjengelige.
Det er regionssjef Christine Lundin som vil få det overordnede ansvaret i Evat for samarbeidet med Selvaag Eiendom. Lundin har jobbet både på gårdeiersiden og leverandørsiden, og har mer enn 20 års erfaring.
– I tillegg blir våre viktigste kolleger i dette samarbeidet kokketeamet som skal jobbe i Maridalsveien. Vi er veldig heldige som har fått på plass et så sterkt lag med kjøkkensjefen i spissen, og vi håper og tror at de vil glede både gjester og gårdeier med å levere på høyeste nivå, sier Blom.
Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller trenger du hjelp? Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vårt team kontakte deg innen kort tid. Vi ser frem til å hjelpe deg!